Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αυτής της μορφής την κινητοποίηση ο κ. Μανιάτης, στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο North, απάντησε «φυσικά». «Οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα της απεργίας όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά για τη χώρα και την επιχείρηση» συμπλήρωσε.
Κλείσιμο
Όπως ανακοίνωσε «την Πέμπτη και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα κάνουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν στην πώληση της ΔΕΗ αν τελικά εισαχθεί στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές».
Οι εργαζόμενοι, πρόσθεσε, «καταλαβαίνουν σε πιο σημείο βρίσκεται η χώρα μας και θα αντισταθούν στην εποχή των μνημονίων όταν οι δανειστές τοκογλύφοι θέλουν να αγοράσουν τα λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ».
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.