και το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας, τουλάχιστον έως και την Τετάρτη όπως τονίζουν οι μετεωρολόγοι.
Για σήμερα Δευτέρα
Κλείσιμο
, όπως αναφέρει η Γενική Πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική χώρα, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν. Στην Νότια Ελλάδα αναμένονται καταιγίδες, ιδίως την νύχτα. Η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, με κατά τόπους ισχυρό παγετό και στα βόρεια ολικό, που σημαίνει πως καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου το θερμόμετρο δεν θα ανέβει πάνω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.
Ενδεικτικά, στην Μακεδονία ο υδράργυρος κυμαίνεται από τους -12 έως -1 βαθμό, με την επισήμανση πως οι τιμές αυτές ειδικά για την Δυτική Μακεδονία, την Φλώρινα και την Πτολεμαΐδα, θα είναι 5 έως 7 βαθμούς χαμηλότερες!
Για αύριο Τρίτη, η πρόγνωση της ΕΜΥ είναι ανάλογη, με τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά της χώρας, ενώ στα νότια προβλέπονται καταιγίδες. Παράλληλα θα πνέουν πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι, έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο, που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει λίγο, όμως και πάλι στα ηπειρωτικά ο παγετός θα είναι ισχυρός και στα βόρεια ολικός.
Οι χιονοπτώσεις παραμένουν στην πρόγνωση του καιρού και για την Τετάρτη, οπότε όμως αναμένεται να εξασθενίσουν. Συννεφιά θα επικρατεί στα κεντρικά και τα βόρεια, εκεί όπου αναμένεται να χιονίσει, ενώ βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για τις παραθαλάσσιες περιοχές. Φαίνεται πως την Τετάρτη θα περιοριστεί και ο παγετός, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να ανέβει πάνω από το μηδέν ακόμα και για τα βόρεια της χώρας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»