Σε σιδερόφραχτο... φρούριο έχει μετατραπεί και το Ζάππειο όπου έχει στηθεί το Κέντρο Τύπου για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων που καλύπτουν την ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα
στη χώρα μας.
Νωρίτερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επισκέφθηκε το Κέντρο Τύπου. Στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους συνεχάρη όλους για την δουλειά που έχει γίνει, επισήμανε ότι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων.
Κλείσιμο
Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ότι τα Μέσα Ενημέρωσης θα μπορέσουν να μεταδώσουν την εικόνα της Ελλάδας που ανακάμπτει, γεγονός που φαίνεται και από σημαντικές επισκέψεις, όπως αυτή του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα.