Ξεκινάει σήμερα, μετά την χθεσινή διακοπή της, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενάμιση χρόνο μετά τον εντοπισμό του, σε βάλτο κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή.
Η δίκη αφορά στις ευθύνες της διεύθυνσης της Γαλακτοκομικής Σχολής και δεν έχει να κάνει με τις αιτίες θανάτου του φοιτητή. Οι υπεύθυνοι της σχολής ενώ γνώριζαν ότι οι σπουδαστές ασκούσαν καθημερινά σωματική και ψυχολογική βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ενώ γνώριζαν επίσης ότι είχαν προκαλέσει σωματική βλάβη στον άτυχο σπουδαστή, δεν προέβησαν σε καμία πειθαρχική ενέργεια.
Στο ειδώλιο θα καθίσουν ο πρώην διευθυντής της σχολής, μια καθηγήτρια του Γιακουμάκη καθώς και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.