Στις τρεις το μεσημέρι στον ναό Αγίας Τριάδος στον Πειραιά -Περίπου σε δεκαπέντε ημέρες το πόρισμα -Αύριο αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας
Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Πειραιά, θα γίνει η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σχιστού.
Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να διατεθούν τα χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Αλέξη Κούγια εγκρίθηκε η διενέργεια εγκληματολογικής αυτοψίας στο σημείο του τραγικού γεγονότος, την οποία θα διενεργήσουν οι τεχνικοί σύμβουλοι, κ.κ. Ραυτογιάννης και Διαμαντής.
«Η διενέργεια της αυτοψίας θα γίνει αύριο 8 το πρωί και θα διενεργηθεί, διότι οι τεχνικοί μας σύμβουλοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν κατά την αυτοψία που διεξήχθη από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, ώστε τόσο οι τεχνικοί μας σύμβουλοι όσο και οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών να έχουν γνώση όλων των ευρημάτων, τα οποία υπάρχουν στον τόπο του γεγονότος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος.
Εκτός της αυτοψίας, την Δευτέρα θα εξετάσουν από κοινού την Porsche Cayenne οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και οι τεχνικοί μας σύμβουλοι. Το πόρισμα που θα εξαχθεί αναμένεται σε περίπου 15 ημέρες.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους