Εργαζόμενοι του «Athens Ledra» στο protothema.gr: «Ζούμε μέσα στην αγωνία»

Εργαζόμενοι του «Athens Ledra» στο protothema.gr: «Ζούμε μέσα στην αγωνία»

Βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδα σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους 

Εργαζόμενοι του «Athens Ledra» στο protothema.gr: «Ζούμε μέσα στην αγωνία»
Τον Επιθεωρητή Εργασίας είδαν σήμερα το πρωί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra»
προκειμένου να του καταθέσουν την «Εργατική Διαφορά» -όπως την χαρακτήρισαν -και που αφορά σε δώρα, επιδόματα και δεδουλευμένα.

Κλείσιμο
Οι εργαζόμενοι του ιστορικού ξενοδοχείου βρίσκονται εδω και μια εβδομάδα σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και φυσικά τις δουλειές τους.

«Κραυγή» αγωνίας στέλνουν μέσα από τις δηλώσεις τους οι 150 μόνιμοι υπάλληλοι του γνωστού ξενοδοχείου αφού αγωνιούν για το αύριο τόσο το δικό τους όσο και των οικογενειών τους.

Η κ. Μαρία Πλατάνα υπεύθυνη εστιατορίου και μπαρ εργαζόταν στο ξενοδοχείο 28 χρόνια και υπογραμμίζει πως οι εργαζόμενοι αιφνιδιάστηκαν με την απόφαση της εργοδοσίας και η αγωνία μέρα με την μέρα μεγαλώνει καθώς δεν γνωρίζουν αν θα κρατήσουν τις δουλειές τους η όχι.

«Είμαι παντρεμένη και έχω ένα παιδί που σπουδάζει. Βρίσκομαι μέσα στο ξενοδοχείο 28 χρόνια και νιώθουμε μετά από τόσο καιρό απογοητευμένοι από την διοίκηση του ξενοδοχείου» τονίζει μεταξύ άλλων η Μαρία Πλατάνα πρώην υπεύθυνη εστιατορίου και μπαρ του ξενοδοχείου Athens Ledra.

Από την άλλη ο κ. Αλέξανδρος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί αφού όπως χαρακτηριστικά μας είπε ήθελε μόλις 2 χρόνια για να βγει στην σύνταξη.

«Ζούμε μεσα στην αγωνία. Ήθελα δυο χρόνια ακόμα για να βγω στην σύνταξη και κοιτάξτε τώρα; Ποιος θα με πάρει για δουλειά;»
αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο πρώην εργαζόμενος του ιστορικού ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις τρεις το μεσημέρι οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης