Υποσχέσεις για επιδόματα στους εργαζόμενους του Athens Ledra

Υποσχέσεις για επιδόματα στους εργαζόμενους του Athens Ledra

Υποσχέσεις για την άμεση χορήγηση επιδομάτων απέσπασαν από τον γ.γ. γραμματέα του υπουργείου Εργασίας οι εργαζομένοι του  Athens Ledra μετά το λουκέτο στο ξενοδοχείο

Υποσχέσεις για επιδόματα στους εργαζόμενους του Athens Ledra
Υποσχέσεις για τη χορήγηση επιδομάτων απέσπασαν από τον γ.γ. του υπουργείου Εργασίας  οι εργαζόμενοι  του ξενοδοχείου Athens Ledra, που συναντήθηκαν μαζί του πριν από λίγο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Τότσικα μετά από αρκετή ώρα συζήτησης έγιναν αποδεκτά ορισμένα από τα αιτήματα των εργαζομένων. Όπως τόνισε θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να πάρουν το επίδομα των 1000 ευρώ αλλά και επίδομα επίσχεσης. Πάντως, όπως σημείωσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, το υπουργείο Εργασίας δεν έκανε καμία αναφορά για διαδικασίες εξπρές όσον αφορά την πώληση του ξενοδοχείου.
Στο υπουργείο Εργασίας μετέβη ομάδα 40 εργαζομένων του ξενοδοχείου.
Οι  περίπου 150 εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει από σήμερα σε επίσχεση εργασίας και οι περισσότεροι παραμένουν από νωρίς το πρωί συγκεντρωμένοι έξω απο το ξενοδοχείο.
Κλείσιμο
Στον «αέρα» βρίσκονται και οι περίπου 80 συνάδελφοί τους, που απασχολούνταν με ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Το ξενοδοχείο κλείνει οριστικά λόγω οικονομικών δυσχερειών της διαχειρίστριας και ιδιοκτήτριας εταιρείας ΑΣΤΥ ΑΕ του ομίλου Παρασκευαΐδη. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης