Ο 52χρονος Έλληνας του επιτέθηκε με το μαχαίρι και προσπάθησε να τον χτυπήσει με αυτό στο λαιμό για να τον σκοτώσει
Λίγο έλειψε να έχει τραγική κατάληξη το επεισόδιο μεταξύ δυο ανδρών στην Πτολεμαΐδα, όταν ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να σκοτώσει τον άλλον! Ευτυχώς, όμως, εκείνος ήταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να τον αντιμετωπίσει χωρίς να τραυματιστεί.
Όπως κατήγγειλε στην τοπική Ασφάλεια το 63χρονο παρ' ολίγον θύμα λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο 52χρονος Έλληνας του επιτέθηκε με το μαχαίρι και προσπάθησε να τον χτυπήσει με αυτό στο λαιμό για να του καταφέρει θανάσιμο πλήγμα! Όμως, εκείνος αμύνθηκε με γροθιές και κατάφερε να τον εμποδίσει, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 52χρονο δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!