«Φωτιά» η δικογραφία για τους τρεις δημοσιογράφους: Οι απειλές, η ταρίφα, τα πρόσωπα

«Φωτιά» η δικογραφία για τους τρεις δημοσιογράφους: Οι απειλές, η ταρίφα, τα πρόσωπα

«Σκέψου το παιδί σου» είπαν στην υπάλληλο που ξετύλιξε, τελικά, το «κουβάρι» της υπόθεσης - Βαριές κατηγορίες για τον εκδότη και τους δύο δημοσιογράφους που απειλούσαν για να εξασφαλίζουν διαφημίσεις

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των τριών δημοσιογράφων που συνελήφθησαν για εκβίαση, υπάρχουν στο διαβιβαστικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν την Τρίτη στις εισαγγελικές αρχές οι οποίες τους άσκησαν ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον ανακριτή από όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.  

Ρόλο «κλειδί» στην αποκάλυψη της όλης υπόθεσης είχε η Α.Κ υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ, η οποία με την κατάθεσή της άρχισε να ξετυλίγει το «κουβάρι» της ζοφερής αυτής ιστορίας. 

Μετά από αυτήν την κατάθεση της Α.Κ.,  όλο το υλικό που είχε συγκεντρωθεί διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας και διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αποφασίστηκε η άρση απορρήτου και η καταγραφή της δραστηριότητας των τριών εμπλεκόμενων.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό έγγραφο στις 11 Φλεβάρη η Α.Κ. (υπεύθυνη Γραφείου Τύπου του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ) κατήγγειλε ότι στις 4 Φλεβάρη συναντήθηκε σε καφετέρια με τον κατηγορούμενο Παν. Μουσσά.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο κ. Μουσσάς «απαίτησε από εκείνη να δώσει χρήματα στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας "Ακρόπολη" Παν. Μαυρίκο, για να μην γράφει αρνητικά σχόλια για την ΕΥΔΑΠ». Μάλιστα, την απείλησε, λέγοντας τα εξής: «Πρόσεχε. Ξέρουν στη ΝΔ ότι πας σε ακριβά κομμωτήρια και ότι ντύνεσαι ακριβά. Θα γίνεις θυμα bullying».

Σύμφωνα πάντα με το διαβιβαστικό, λίγο αργότερα στη παρέα προστέθηκε και ο δημοσιογράφος Χρ. Φράγκου, διευθυντής της ιστοσελίδας sofokleousin.gr. Μαζί της πρότειναν να συνεργαστούν στον τομέα της διαφήμισης για την Attica Bank και την ΕΥΔΑΠ.

Ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση λίγες ημέρες αργότερα και ο Π. Μουσσάς φέρεται να προειδοποίησε την Α.Κ. ότι πρέπει να είναι προσεκτική γιατί την έχουν στοχοποιήσει από τη ΝΔ σε διάφορους μιντιακούς κύκλους, διαδίδοντας ότι χρηματίζεται από διαφημίσεις εξαιτίας της θέσης της στην ΕΥΔΑΠ.


Απειλές για το παιδί της 
Ακόμη, της είπε ότι παρακολουθούν την προσωπική της ζωή και τα τηλέφωνά της και απείλησε το παιδί της, λέγοντας «έχεις ένα παιδί. Να προσέχεις και να σκεφτείς και το παιδί σου», δημιουργώντας της φόβο και ανησυχία, όπως κατέθεσε η ίδια.

Στην ίδια συνάντηση απαίτησε ξανά να δώσει χρήματα στο Μαυρίκο για να μην γράφει αρνητικά σχόλια στην εφημερίδα «Ακρόπολη».

Στις 9 Φλεβάρη με αφορμή κάποιο αρνητικό δημοσίευμα για ΕΥΔΑΠ και την Άττικα Bank, ο Μουσσάς απαίτησε εκβιαστικά 10.000 ευρώ για την προβολή του Οργανισμού για λογαριασμό του Χρ. Φράγκου και άλλες 10.000 ευρώ για τον Παν. Μαυρίκο.

Στις 12 Φλεβάρη η Α.Κ. συναντήθηκε με το Μουσσά στο Φλοίσβο και η συνάντησή του ηχογραφήθηκε. Σε αυτή τη συνάντηση ο Μουσσάς ανέφερε και οι φίλοι του έχουν φτιάξει μία ομάδα, η οποία μπορεί να ελέγξει τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αφενός υπέρ της κυβέρνησης και αφετέρου εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «όταν θέλουμε να γ@...σουμε, θα λες: Αυτόν θέλει να τον γ@...σουμε μέσα από την κυβέρνηση».


Τα δημοσιεύματα για Μεϊμαράκη
Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, από τη συνομιλία φάνηκε ότι ρόλο «κλειδί» στην ομάδα φέρεται να είχε ο Μαυρίκος, ο οποίος μέσω της εφημερίδας του και των δύο ιστοσελίδων του, θα δημοσίευε θετικά ή αρνητικά άρθρα, τόσο για την ΕΥΔΑΠ όσο και για τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ως προς την επικείμενη νομοθεσία για τις άδειες των καναλιών. 

Ο Μουσσάς ανέφερε ότι ο Μαυρίκος είχε αναρτήσει αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον οποίο -όπως είπε -υπήρχε συμφωνία μεταξύ του τέως Πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα να μην αναλάβει ποτέ την πρωθυπουργία της χώρας.

Τα site
Από τη δικογραφία προκύπτει ο Π. Μουσσάς έλεγε στην Α.Κ. ότι χειρίζεται κάποια sites όπως θέλει αυτός ανεβοκατεβάζοντας άρθρα και της ανέφερε ότι θα της τηλεφωνούσαν για προσφορές οι Γ. Τσιρογιάννης (lykabitos.gr), Β. Μπόνιος (kourdistoportokali), Νικ. Καραμπάσης (ι-reporter.gr και press.com.gr), Γέρου (εφημερίδα Αρθρο, 4-5 sites και περιοδικά με θέματα life style) και Γ. Φωτόπουλος (sofokleous10.gr και moneytimes.gr).

Η Α.Κ., σύμφωνα με τη δικογραφία, εμφανίζεται να εργαζόταν στο παρελθόν για το Φωτόπουλο από τον οποίο παραιτήθηκε γιατί της οφείλει χρήματα. 

Παράλληλα, της ζήτησε να μεταφέρει στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά να μεσολαβήσει στην Attica Bank για υπάλληλο ο οποίος προοριζόταν να αντικαταστήσει ενδεχομένως τον Μουσσά στη θέση που αυτός κατείχε στην τράπεζα, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Με τον άλλο το μαλάκα τι έγινε που ήταν να έρθει στην τράπεζα; Μίλησες; Να έρθει να παίρνει τα λεφτά του και δεν θέλω... να μην μας απασχολεί. Να μην μας χαλάσει το σύστημα». 

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Μουσσάς επικοινώνησε με το Γ. Τσιρογιάννη, τον ενημέρωσε ότι θα έπαιρνε κάποια χρήματα από την ΕΥΔΑΠ και του είπε να γράφει θετικά άρθρα για την κυβέρνηση, τον υπουργό Επικρατείας και υπέρ της νομοθεσίας για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και σε βάρος των ιδιοκτητών τους. Αργότερα ο Τσιρογιάννης τον ενημέρωσε ότι έγραψε δύο σελίδες στις εφημερίδες Μπουρλότο, Αξία και Καρφί υπέρ του Ν. Παππά.


«Ο αρχιμανδρίτης»
Αργότερα, ο Μουσσάς επικοινώνησε με το Μαυρίκο και τον ενημέρωσε ότι σε συνάντηση με την ΑΚ όλα πήγαν «εντάξει και καλύτερα». Ο Μαυρίκος ενημέρωσε τον Μουσσά ότι στις 13 Φεβρουαρίου στα «Παραπολιτικά» θα είχε ένα μεγάλο κομμάτι για τον «αρχιμανδρίτη», εννοώντας τον υπουργό Νίκο Παππά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Μουσσάς με τον Β. Μπόνιο, του ανέφερε ότι εξασφάλισε ακόμη 1.000 ευρώ από την ΕΥΔΑΠ. Ο δεύτερος δήλωσε παραξενεμένος καθώς είχε γράψει, όπως είπε, πολλά αρνητικά σχόλια για τον διευθύνοντα της ΕΥΔΑΠ, εξαιτίας της συντρόφου του Ρένας Δούρου. Ο Μουσσάς φέρεται να του είπε να κατεβάσει ότι αρνητικό έχει για την κυβέρνηση και να αρχίζει να γράφει θετικά. 

Ανάλογη επικοινωνία είχε με τον Νικ. Καραμπάση, λέγοντάς του ότι θα εισπράξει 12.000 ευρώ από την ΕΥΔΑΠ, αλλά να αρχίσει να γράφει θετικά για την κυβέρνηση. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ηχογραφήσουν μία ακόμη συνάντηση ανάμεσα στην Α.Κ. στον Μουσσά και το Μαυρίκο. 

Ο τελευταίος της ανέφερε ότι έχει παράπονα από την ΕΥΔΑΠ αλλά δεν έχει γράψει κάτι αρνητικό όπως με άλλες ΔΕΚΟ, που δεν του δίνουν χρήματα. Ως δείγμα καλής θέλησης δε, είπε πως δημοσίευσε θετικό άρθρο υπέρ του υπουργείου Επικρατείας.

Της ανέφερε ότι η Ρένα Δούρου διαχειρίζεται μεγάλα ποσά και η ομάδα θα μπορούσε να εισπράξει και από εκεί χρήματα. Όταν έφυγε ο Μαυρίκος, ο Μουσσάς ανέφερε στην Α.Κ. ότι αυτός είναι τρελός και μπορεί να γράψει αρνητικά άρθρα για όποιον θέλουν να χτυπήσουν, αλλά επειδή του κάνουν αγωγές θα πρέπει να κερδίζει χρήματα.

«Να επιτεθούμε στη ΔΕΗ»
Σε άλλη συνάντηση μεταξύ των Α.Κ., Μουσσά και Φράγκου, ο τελευταίος φέρεται να λέει ότι μέσω του Μαυρίκου έπρεπε να επιτεθούν στη ΔΕΗ, με σκοπό να την εκβιάσουν και να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από διαφημίσεις

Οι κατηγορούμενοι Φράγκος και Μουσσάς φέρονται να ανέφεραν ότι θα έκαναν το ίδιο με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: «Η Δούρου μαλάκα, για να σου δώσει λεφτά, δεν φτάνει να είσαι... και με την κομματική ταυτότητα δαγκωμένη όπως στο στρατό εκεί να πας δεν θα πάρεις».

Παράλληλα, σχολίασαν ότι για να εισπράξει κανείς χρήματα από την Εθνική Τράπεζα θα πρέπει να έχει πρόσβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Π. Μουσσάς ενημέρωσε την Α.Κ. ότι ο βουλευτής Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα κατέθετε επερώτηση στη Βουλή γα την Attica Bank και την ΕΥΔΑΠ, αλλά και ότι ο Π. Μαυρίκος ανέμενε χρήματα και εντολή για το ποιόν να χτυπήσει. 

Ο Π. Μουσσάς φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την ενημέρωση, με σκοπό την επίθεση σε άτομα που είτε ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους, είτε επιχειρούν να ελέγξουν τη νομιμότητα των ενεργειών του. 

Σε επικοινωνία του με τον Αθ. Τσεκούρα, διευθυντή της ιστοσελίδας thetoc.gr φέρονται να αναφέρθηκαν στις Λούκα Κατσέλη και Μιράντα Ξαφά και στις φήμες που τις ήθελαν υποψήφιες για τη θέση προέδρου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων.

Τότε φέρονται να ανέφεραν ότι έπρεπε να συναντηθούν από κοντά, προκειμένου να αρχίσουν να τις «καίνε» με δημοσιεύματα με σκοπό να αναλάβει πρόεδρος δικός τους άνθρωπος. Μάλιστα, ο Μουσσάς είπε χαρακτηριστικά: «Έχω δύναμη να τους γαμ... και να τις κάψουμε τελείως».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το δικόγραφο
Δήλωση Σάκη Κεχαγιόγλου (συνήγορος υπεράσπισης Παν. Μουσσά)

«Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Μόνο η ενδελεχής μελέτη της δικογραφίας και των σχετικών στοιχείων θα οδηγήσει σε ασφαλέστερα συμπεράσματα και θα ισχυροποιήσει ή θα αποδυναμώσει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει».


Απάντηση-άρθρο Βασίλη Μπόνιου (επικεφαλής της ιστοσελίδας Κουρδιστό Πορτοκάλι)


Μια απάντηση

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι", η Αμαλία Κάντζου, η ΕΥΔΑΠ και η Κολομβία των Βαλκανίων

Μένουμε 10 χρόνια μακριά από τον εκμαυλισμό του κρατικού χρήματος

Εχοντας πάει επί 10 χρόνια καροτσάκι όλες τις κυβερνήσεις ήταν λογικό για την Κολομβία των Βαλκανίων στην οποία ζούμε να βρεθεί το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” και ο ιδρυτής του σε μια δικογραφία.

Τόσους και τόσους ενοχλούμε καθημερινά με την παρουσία μας-άργησαν 10 χρόνια να ασχοληθούν μαζί μας με παρακρατικό τρόπο.

Οσο αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση η κα Αμαλία Κάντζου, επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΕΥΔΑΠ (στη φωτό ο ΔΣ της επιχείρησης κος Μπενίσης)  που έκανε την καταγγελία γνωρίζει πολύ καλά (το γνωρίζουν άλλωστε και οι κοριοί του Ρουμπάτη που με παρακολουθούν όπως αποδεικνύεται πάνω από ένα χρόνο-ωραίο κράτος) ότι δεν έστειλα ποτέ προσφορά για να λάβω χρήματα από την συγκεκριμένη επιχείρηση, παρότι είμαι βέβαιος ότι το έχουν κάνει σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, παραδοσιακά και ηλεκτρονικά.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στα 10 χρόνια της λειτουργίας του δεν έχει πάρει από δημόσιους οργανισμούς ούτε 5.000 ευρώ με μόνη εξαίρεση το ΚΕΕΛΠΝΟ που ήταν η παχιά αγελάδα για όλα τα ΜΜΕ.

Και από το KEEΛΠΝΟ δεν έχουμε πάρει σε διάρκεια 10 χρόνων πάνω από 40.000 ευρώ. Είμαστε περήφανοι γι΄αυτό γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να χτυπάμε καθημερινά σαν χταπόδι την εξουσία-της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένων- οι οποίες δεν έχουν κανένα λόγο (πέρα από τον εκμαυλισμό των ΜΜΕ) να διαφημίζουν το μονοπώλιο του νερού και του ρεύματος.

Μάλιστα ο μόνος από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που γνωρίζω είναι ο Παναγιώτης Μουσσάς τον οποίο έχω να συναντήσω πάνω από 10 χρόνια. Τους υπόλοιπους δεν τους έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, ούτε έχω μιλήσει ποτέ. Ο Μουσσάς ήταν στέλεχος της  Αttica Bank, τράπεζα η οποία ήταν πελάτης μου πολύ πριν προσληφθεί στην τράπεζα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Βασίλης Μπόνιος


Για τη σχέση της με έναν εκ των κατηγορουμένων εξέδωσε ανακοίνωση η Attica Bank στην οποία αναφέρει:

Με την ανάληψη καθηκόντων του τότε Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Bank 
κ. Γκίκα Μάναλη, την 20η Φεβρουαρίου του 2014, υπεγράφη σύμβαση ανεξαρτήτων Υπηρεσιών ως Συμβούλου του Τύπου, με τον Παναγιώτη Μουσσά για διάρκεια δύο (2) ετών.

Η εν λόγω σύμβαση έχει λήξει την 19.2.2016, δεν έχει ανανεωθεί και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση τον συνδέει έκτοτε με την Τράπεζα.


ΣΧΟΛΙΑ (32)

Πατριάρχης Αλέξιος ο Πρώτος (φορά αριστερά...)

Ο καλύτερος σύμβουλός μου είναι ο Αρχιμανδρίτης..... Αδέκαστος, φυσικά...

NENIS

Για να καταλάβω καλά αυτός ο Μπόνιος από το Κουρδιστό Πορτοκάλι (παίρνει σειρά για Κορυδαλλό αν καταλαβαίνω) δίνει στον αέρα το όνομα της γυναίκας που τους κατήγγειλε;;; Δίνει κάποιο σήμα δηλαδή;;; Οι αρχές ελπίζω να προστατεύσουν αυτούς που είχαν το θάρρος να καταγγείλουν αυτά τα αποβράσματα (ο άλλος είχε βγάλει μαϊμού την Ραδιοτηλεόραση πριν ένα χρόνο, χύμα στο κύμα)

ΑΙΓΑΛΕΩ

o Αρχιμανδριτης κρυβεται. χαχαχα Ο άλλος ο Φρ που τον φιλοξενησε και η Αυγη, οτι το Γκουγκλ θελει να ριξει τον συριζα. Μακαρι να ηταν 5-10 δυνατοι. Οκτω εκατομυρια Ελληνες καθημερινα πριονιζουν το άθλιο κρατος της αριστεράς, συνεχεια ενος εξουσιαστικού κρατισμου.

Αρχιεπίσκοπος

Ο Αρχιμανδρίτης τους χώνει ισόβια, έρχονται και άλλοι που είχαν μάθει τόσα χρόνια να καταστρέφουν τη χώρα και να βολεύονται σε ΨΝΑ και Κρατικό από τη ΝΔ. Δώσε πόνο Αλέξη! Κράτα γερά!! Ο βόθρος φεύγει

Π

Πατριάρχης Αλέξιος. Ο Τρύφωνας? Μπουχαχαχαχαχαχ

Vn

Παντως καθημερινα αποκαλυπτεται πως πραγματι...φταιει ο Σοιμπλε, η Μερκελ, οι Γερμανοι, οι Σκοπιανοι, ολος ο πλανητης μαζι!!!!!

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ!!!! ΠΑΝΤΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ. ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!! ΛΑΔΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ !!!

LaM

Μεχρι τωρα νομιζα οτι οι Συριζαιοι ειναι πολιτικοι απατεώνες. Αποδυκνειεται οτι ειναι κοινοι απατεώνες και εκβιαστές. Θα ειανι μεγαλη επιτυχια της Ελλαδας να μπουν ολοι φυλακη με πρωτο απ όλους τον Παππα. Τωρα που αρχισαν να κελαηδάνε τα μπουμπουκια αυτα, θα βγουν οι μεγάλες αμαρτίες...

ΚΟΥΛΗΣ

Βγάλε τα μπλε γυαλιά φιλαράκο. Στην μπουζού τους βάζει ο Τσίπρας. Κάτσε εσύ με κομμένη σύνταξη για να παίρνουν διαφήμιση οι διορισμένοι από τη ΝΔ. Το ότι ο αρχινονός Μαυρίκος (γνωστός εδώ και χρόνια αλλά δεν το ακουμπούσε κανένας) είπε αρχιμανδρίτη τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει κάτι αυτό; Τότε να δούμε τι λέει και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αν τον ξέρει κάποιος παίρνει εύκολα διαφήμιση από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Δεν έχουμε κόμματα και θρησκείες αυτή, μόνος τους θεός το χρήμα.

highlander

Η τυφλή δικαιοσύνη θα δικάσει άμεμπτα και ηθικά καθώς δικηγόροι των κατηγορουμένων είναι άνθρωποι που σε προϊδεάζουν γι'αυτό.

Δάκης

Πω πω πω.....Έπαθα σοκ. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που χρηματίζονται?Μα είναι τρομέρο...Φαντάζομαι οτι αυτο συμβαίνει μόνο σε μικρές εφημερίδες-κανάλια, γιατι αν ισχύει κατι τέτοιο και για τους λεγόμενους μεγαλοεκδότες, θα χάσω τον ύπνο μου!

ps

κλασική μέθοδος αποπροσανατόλισης!!! βγάζουν θέματα όταν βλέπουν ότι η καρέκλα τους τρίζει!! η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της!! δεν είμαστε καν οριακά, έχουμε περάσει το όριο! το μεταναστευτικό βάρεσε κόκκινο!! φλέγεται η Ελλάδα από άκρη σε άκρη!! αγροτικό, ανεργίες, εγκληματικότητα και η Ευρώπη να μας πουλά στα χέρια του Σουλτάνου!! τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όχι απλά κινδυνεύουν αλλά είναι φτερό στον άνεμο!! Εξάλλου τα θαλάσσια σύνορα δεν υπάρχουν, έτσι δεν είναι κύριε Τσίπρα; Αν χαθέι κανένα νησί τότε θα καταλάβουν οι νέο έλληνες πόσο κορόιδα ήταν μια ζωή!! Οι τούρκοι αμφισβητούν και επισήμως όλο το Αιγαίο!! τα πράγματα είναι πιο μαύρα από ποτέ!!! πρώτο θέμα, παρακαλώ πολύ να περάσει!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης