Εκδότης και δημοσιογράφοι μέλη εγκληματικής ομάδας που έκανε εκβιασμούς!

Εκδότης και δημοσιογράφοι μέλη εγκληματικής ομάδας που έκανε εκβιασμούς!

Ο 42χρονος εκδότης είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ (έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου) καθώς και δύο δημοσιογράφοι ηλικίας 35 και 50 ετών κατηγορoύνται ως μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων

Εκδότης και δημοσιογράφοι μέλη εγκληματικής ομάδας που έκανε εκβιασμούς!
Στη σύλληψη ενός εκδότη και δύο δημοσιογράφων προχώρησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπειτα από εισαγγελική παραγγελία και κατόπιν πολύμηνης παρακολούθησης.

Mέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας 42χρονος ημεδαπός, εκδότης και ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης (έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου) καθώς και δύο ημεδαποί δημοσιογράφοι ηλικίας 35 και 50 ετών.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» και τους Παναγιώτη Μουσά και Χρήστο Φράγκο. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο τελευταίος υπέγραφε το θέμα που ανέδειξε σήμερα το left.gr σχετικά με τον ρόλο της google... για να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Κλείσιμο
Οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών συνεχίζονται.

Η Ασφάλεια Αττικής κάνει λόγο εγκληματική ομάδα που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης