Ο 33χρονος αλλοδαπός και η 31χρονη ομοεθνής συνοδός του εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να κινούνται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο
Το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε οργανωμένο κύκλωμα λαθρεμπορίας φυτοφαρμάκων με προέλευση την πατρίδα τους, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής για ένα ζευγάρι Βουλγάρων που συνελήφθησαν σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης.
Ο 33χρονος αλλοδαπός και η 31χρονη ομοεθνής συνοδός του εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να κινούνται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο. Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο τελικά κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων, βρέθηκαν70 πλαστικά δοχεία με φυτοπροστατευτικό υγρό χωρίς την απαιτούμενη πιστοποίηση.
Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν ακόμη 2.200 ευρώ και 4.390 λέβα Βουλγαρίας, που ερευνάται αν προέρχεται από πωλήσεις παράνομου φυτοφάρμακου και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.