Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό συνεργείο στη Νομική

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό συνεργείο στη Νομική

Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση προκλήθηκε καθώς θεώρησαν πως η κάμερα εστίαζε στα πρόσωπά τους

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό συνεργείο στη Νομική
Παραμένει στη Νομική Σχολή, στο κέντρο της Αθήνας, η ομάδα αντιεξουσιαστών, που κατέλαβε το κτήριο περί τις οκτώ το πρωί.



Κλείσιμο
Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικό συνεργείο, που πήγαν στη Νομική, προκειμένου να καλύψουν το περιστατικό, καθώς θεώρησαν πως η κάμερα εστίαζε στα πρόσωπά τους. Ενταση επικράτησε για λίγη ώρα, ωστόσο αυτή την ώρα τα πράγματα είναι πιο ήρεμα.



Σημειώνεται πως η ομάδα αντιεξουσιαστών, προχώρησε σε αυτήν την κίνηση με αίτημα την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού και των συγγενών των κρατούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς, καθώς και την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' και των αντιτρομοκρατικών νόμων.

Ζητούν, επίσης, την κατάργηση των «αντιτρομοκρατικών» νόμων, καθώς και «την οριοθέτηση των ζητημάτων περί επεξεργασίας και χρήσης του γενετικού υλικού (DNA)», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που έχουν αναρτήσει στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι περίπου είκοσι αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο κτίριο περί τις οκτώ το πρωί κρατώντας ρόπαλα και ζητώντας από τους παρόντες να αποχωρήσουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης