Hράκλειο: Εργατικό ατύχημα με τραυματίες σε οινοποιείο - Τους περιέλουσε καυστική ποτάσα
Ο ένας από τους εργαζόμενους φέρει εγκαύματα στο 40% του σώματός του, στην πλάτη και το πρόσωπο
Ένα νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε οινοποιείο στην Αυγενική Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν, ένας εξ' αυτών σοβαρότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα προκλήθηκε σε οινοποιείο της ΕΑΣΗ κατά τη διάρκεια εργασιών δεξαμενής, όταν ένα λάστιχο έσκασε με συνέπεια οι τέσσερις εργαζόμενοι να περιλουστούν με καυστική ποτάσα.
Ο ένας, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρότερα, φέρει εγκαύματα στο 40% του σώματός του, στην πλάτη και το πρόσωπο και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι