Αγόρασαν από τον Πειραιά σημαντική ποσότητα κοκαΐνης για να την πουλήσουν σε χρήστες της πόλης
Δεν πρόλαβαν καλά- καλά να επιστρέψουν στο Αγρίνιο από τον Πειραιά όπου είχαν αγοράσει μια σημαντική ποσότητα κοκαΐνης για να την πουλήσουν σε χρήστες της πόλης, όταν οι δυο νεαροί διακινητές έπεσαν ο ένας μετά τον άλλο στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.
Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος Έλληνας, εκείνος προσπάθησε να πετάξει από το παράθυρο στο έδαφος μια συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη βάρος 30,3 γραμμαρίων! Όμως, οι άνδρες της Δίωξης είδαν την κίνησή του και τον συνέλαβαν.
Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του νεαρού, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και ένα κυνηγετικό όπλο το όποιο κατείχε παράνομα. Η σύλληψη του 29χρονου συνεργού έγινε στο σπίτι του, όπου οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν και 37 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ατόμου το οποίο τους πούλησε τα ναρκωτικά και δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.