Βρήκαν τον δράστη δυο διαρρήξεων στη Χίο

Βρήκαν τον δράστη δυο διαρρήξεων στη Χίο

Και στις δυο περιπτώσεις, ο 24χρονος αλλοδαπός παραβίασε με κατσαβίδι τα παράθυρα από τα οποία τρύπωσε στα σπίτια

Πτώση θανάτου με ανεμόπτερο
Βρήκαν τον δράστη δυο διαρρήξεων στη Χίο
Η μεθοδολογία του δράστη δυο διαρρήξεων που έγιναν την τελευταία εβδομάδα σε σπίτια στη Χίο, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στον εντοπισμό του. Όμως, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του 24χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.

Και στις δυο περιπτώσεις, ο 24χρονος αλλοδαπός παραβίασε με κατσαβίδι τα παράθυρα από τα οποία τρύπωσε στα σπίτια. Σε αυτό μίας 51χρονης που διέρρηξε στις 31 Μαΐου, βρήκε και άρπαξε κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, ενώ από αυτό ενός 31χρονου έκλεψε ένα αλυσοπρίονο αξίας 270 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε μόνο μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων που αποδόθηκαν στην 51χρονη.

*** Τρεις τσιγγάνες ηλικίας 34, 34 και 24 χρόνων συνελήφθησαν στην Τρίπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το σπίτι μιας γυναίκας αλλά έγιναν αντιληπτές από τους γείτονες. Οι δράστιδες ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης