Πειραματικά σχολεία: Η μεγάλη ζήτηση έφερε παράταση έως τις 21 Μαΐου

Πειραματικά σχολεία: Η μεγάλη ζήτηση έφερε παράταση έως τις 21 Μαΐου

Η παραλαβή δελτίων των εξεταζόμενων μαθημάτων θα γίνεται για μία εβδομάδα ακόμα, έως την άλλη Τετάρτη 

Πειραματικά σχολεία: Η μεγάλη ζήτηση έφερε παράταση έως τις 21 Μαΐου
Παράταση από το υπουργείο Παιδείας δόθηκε, όπως αναμενόταν λόγω της μεγάλης ζήτησης στην παραλαβή των δελτίων εξεταζομένων μαθητών για τα Πειραματικά σχολεία. Αξίζει να σημειωθεί οτι έχουν κατατεθεί χιλιάδες αιτήσεις για τις 3350 προσφερόμενες θέσεις.

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η προθεσμία παραλαβής των δελτίων εξεταζομένων μαθητών από τους γονείς και κηδεμόνες τους μέχρι την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014.

Κλείσιμο
Αξίζει να υπενθυμισθεί η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) ανακοίνωσε ότι έχουν αναρτηθεί ενδεικτικά θέματα για τη δοκιμασία/τεστ δεξιοτήτων που αφορούν στην εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια το σχολικό έτος 2014-2015, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://apps.athena.net.gr/pps.

Θα πρέπει επίσης να υπογραμμιστεί, όπως αναφέρεται και στη σχετική απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), ότι δεν ορίζονται συγκεκριμένες σελίδες εξεταστέας ύλης στα σχολικά εγχειρίδια και σε καμία περίπτωση δεν ελέγχονται γνώσεις, οι οποίες προϋποθέτουν απομνημόνευση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης