Αποσωληνώθηκε η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο στη Σαντορίνη

Αποσωληνώθηκε η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο στη Σαντορίνη

Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, λένει οι γιατροί που είναι πάντως επιφυλακτικοί - Παρέμβαση Όλγας Κεφαλογιάννη, που μίλησε με τον σύζυγό της

Κατάληψη κινεζικού φορτηγού πλοίου από πειρατές
Αποσωληνώθηκε η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο στη Σαντορίνη
Καλά είναι τα νέα για την υγεία της 50χρονης Αμερικανίδας που τραυματίστηκε σοβαρά στη Σαντορίνη, το βράδυ της Ανάστασης, από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου. 

Η γυναίκα, που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Βενιζελείου, σήμερα αποσωληνώθηκε και ξύπνησε. Όπως διαπιστώθηκε, έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και μιλάει.

Κλείσιμο
Η εξέλιξη της υγείας της εκτιμάται ως θετική, ωστόσο οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής καθώς η κατάσταση της υγείας της είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη.

Εν τω μεταξύ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το σύζυγο της Αμερικανίδας, που επίσης νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή της. Η κ. Κεφαλογιάννη δεσμεύτηκε πως το ελληνικό δημόσιο θα καλύψει πλήρως όλα τα έξοδα νοσηλείας τους, αλλά και τα αεροπορικά εισιτήρια από τις ΗΠΑ, ώστε να τους επισκεφθεί η κόρη τους, εάν το επιθυμεί.


Πηγή: Cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης