Εύβοια: Μάνα, κόρη και εραστής συνελήφθησαν σε ταξί για διακίνηση ναρκωτικών

Εύβοια: Μάνα, κόρη και εραστής συνελήφθησαν σε ταξί για διακίνηση ναρκωτικών

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 877 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το ταξί που οδηγούσε η... μάνα

Εύβοια: Μάνα, κόρη και εραστής συνελήφθησαν σε ταξί για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθησαν τρία άτομα από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών στη Χαλκίδα. Πρόκειται για δύο γυναίκες -μητέρα και κόρη- και έναν 20χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 877 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 20 ετών (μητέρα και κόρη) και ένας 20χρονος, ο οποίος διατηρούσε σχέσεις μαζί τους...

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης σε διάφορους χρήστες στην περιοχή της Χαλκίδας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, οργανώθηκε το Σάββατο το απόγευμα επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε ταξί, με οδηγό την 45χρονη μητέρα και ακινητοποιήθηκαν. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή των δύο 20χρονων, μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 207 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 20χρονης, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο υπνοδωμάτιο αυτής, ακόμη μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 670 γραμμαρίων.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 877 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) που οδηγούσε η 45χρονη. Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και αύριο στον Ανακριτή Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης