Κρήτη: Απέκλεισαν τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ στον Εσταυρωμένο
Αποκλεισμένες οι υπηρεσίες - Στους δρόμους εργαζόμενοι του Ιδρύματος και τοπικοί φορείς
Σε αποκλεισμό των γραφείων του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο Κρήτης στην περιοχή του Εσταυρωμένου προχώρησαν σήμερα το πρωί τα σωματεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και του ΠΑΜΕ.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι εργαζόμενοι εναντιώνονται στην απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να κλείσει τα συγκεκριμένα γραφεία.
Η κινητοποίηση στην οποία συμμετέχουν οι υπάλληλοι του Ιδρύματος, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και άλλοι τοπικοί φορείς αποτελεί διαμαρτυρία στα λουκέτα σε όλη τη χώρα, με άμεσες συνέπειες στους ασφαλισμένους που μένουν "στον αέρα", να περιμένουν ... πώς και πότε θα εξεταστούν οι υποθέσεις τους!
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα