Το Καποδιστριακό άνοιξε αλλά μερίδα διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζει την απεργία

Το Καποδιστριακό άνοιξε αλλά μερίδα διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζει την απεργία

Η απεργιακή επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει σε δύο νέες 24ωρες απεργίες - Επέδωσε έγγραφο στους εκπροσώπους της πλειοψηφικής παράταξης του συλλόγου ότι κηρύσσει έκπτωτο το Διοικητικό Συμβούλιο

Το Καποδιστριακό άνοιξε αλλά μερίδα διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζει την απεργία
Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι ο «εμφύλιος» πόλεμος στους κόλπους του σωματείου των διοικητικών υπαλλήλων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου καθώς την ώρα που η πλειονότητα έχει επιστρέψει στην εργασία του,  η απεργιακή επιτροπή κήρυξε δύο νέες 24ωρες απεργίες για την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Την απόφαση αυτή, όμως, που ελήφθη σε σημερινή γενική συνέλευση που συγκάλεσε η απεργιακή επιτροπή με τη συμμετοχή της μειοψηφίας των υπαλλήλων του ιδρύματος, δεν αναγνωρίζει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των υπαλλήλων. 

Κλείσιμο
Όσοι συμμετείχαν, επέδωσαν στους εκπροσώπους της πλειοψηφικής παράταξης του συλλόγου που αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα λήξη της απεργίας, νομικό έγγραφο με το οποίο αναφέρουν, ότι κηρύσσουν έκπτωτο το ΔΣ. Παράλληλα, αποφάσισαν την προκήρυξη εκλογών για την αλλαγή διοίκησης στον σύλλογο, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή. 

Υπενθυμίζεται ότι το προεδρείο του συλλόγου από την πλευρά του, έχει δηλώσει, ότι δεν καλύπτει τους υπαλλήλους που δεν προσέρχονται στην εργασία τους.  

Από την πλευρά του, πάντως, ο πρύτανης του ιδρύματος Θεοδόσης Πελεγρίνης, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης