Το Πανεπιστήμιο άνοιξε, αλλά η σχολή του Πελεγρίνη παραμένει υπό κατάληψη

Το Πανεπιστήμιο άνοιξε, αλλά η σχολή του Πελεγρίνη παραμένει υπό κατάληψη

Ακόμα δε γίνονται μαθήματα σε Φιλοσοφική - Άνοιξε τελικά η Νομική


Το Πανεπιστήμιο άνοιξε, αλλά η σχολή του Πελεγρίνη παραμένει υπό κατάληψη
Δεύτερη ημέρα σήμερα του χειμερινού εξαμήνου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι φοιτητές και οι καθηγητές δίνουν «αγώνα δρόμου», προκειμένου να καταφέρουν να περισώσουν ό,τι είναι δυνατόν, ύστερα από τρεις μήνες που το Πανεπιστήμιο παρέμενε κλειστό, λόγω της απεργίας των διοικητικών. Παρά τα προβλήματα που ακόμα καταγράφονται οι διοικητικοί που έχουν προσέλθει στην εργασία τους προσπαθούν να δώσουν λύσεις, ενώ μαθήματα θα γίνουν σε κάποιες σχολές ακόμα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η Νομική σχολή τελικά άνοιξε, όπως αποφασίσθηκε σε γενική συνέλευση ενώ μαθήματα δεν γίνονται και στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι φοιτητές της σχολής αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα τμήματά της για μια ακόμη εβδομάδα, δηλαδή έως και τα Χριστούγεννα.

Κλείσιμο
Χθες, Δευτέρα, δε λειτούργησαν ακόμα και κάποια τμήματα από τη σχολή Θετικών επιστημών, που από σήμερα λειτουργούν κανονικά.

O πρύτανης Θ. Πελεγρίνης σε δήλωσή του τόνισε: «τo Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μετά την ομόφωνη απόφαση της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 10ης/12/2013 λειτουργεί κανονικά. Τα πάσης φύσεως προβλήματα που έχουν προκύψει γίνεται προσπάθεια να θεραπευθούν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης