Ένα μήνα στο Δαφνί συμπληρώνει η Βίκυ Σταμάτη

Ένα μήνα στο Δαφνί συμπληρώνει η Βίκυ Σταμάτη

Νοσηλεύεται απομονωμένη - Βλέπει μόνο για λίγη ώρα κάθε μέρα τον αδελφό της – Μικρή βελτίωση παρουσιάζει η υγεία της

Ένα μήνα στο Δαφνί συμπληρώνει η Βίκυ Σταμάτη
Σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας συμπληρώνει στο 1ο Ψυχιατρικό Τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ, γνωστό ως Δαφνί) η Βίκυ Σταμάτη. «Κουβαλώντας» την ποινή της 12ετούς κάθειρξης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και λίγα προσωπικά της αντικείμενα η Βίκυ Σταμάτη πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, δυο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της πολύμηνης δίκης που αφορούσε τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, και άλλους 18 κατηγορούμενους.

Έκτοτε η κρατούμενη παραμένει μόνη της και φυλασσόμενη από αστυνομικό στο ισόγειο του βασικού κτιρίου όπου στεγάζεται το 1ο Ψυχιατρικό Τμήμα σε έναν τρίκλινο θάλαμο. Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η κατάσταση της υγείας της –σημειωτέον είχε εισαχθεί με συμπτώματα απώλειας συνειδήσεως και έντονου αρνητισμού-  είναι εμφανώς καλύτερη.

Κλείσιμο
Η κυρία Σταμάτη παραμένει τις περισσότερες ώρες μέσα στον θάλαμο, όπου δεν έχει εισαχθεί άλλος ασθενής λόγω του ότι είναι κρατούμενη και η μόνη επίσκεψη που δέχεται είναι εκείνη του αδελφού της, Παναγιώτη. Ο μοναδικός στενός συγγενής της στην Αθήνα την επισκέπτεται καθημερινά για λίγη ώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα του νοσοκομείου, και της κρατά συντροφιά.

Η άρνησή της να φάει που ήταν έντονη τις πρώτες ημέρες έχει υποχωρήσει –και σε αυτό θεωρείται πως έχει συμβάλλει το… σπιτικό φαγητό που της φέρνει συχνά πυκνά ο αδελφός της. Καλύτερη φαίνεται η εικόνα της και σε ό,τι αφορά τον αρνητισμό της απέναντι στο προσωπικό, ωστόσο οι έξοδοί της από τον θάλαμο είναι περιορισμένες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης