Δεκάδες περαστικοί, φίλοι και γείτονες περνούν από το σημείο όπου σκοτώθηκε ο 19χονος Θανάσης Καναούτης. Ο αδικοχαμένος νεαρός ο οποίος επέβαινε σε τρόλεϊ στο Περιστέρι, έχασε τη ζωή του, όταν πήδηξε από το όχημα, μετά από έλεγχο εισιτηρίων, καθώς δεν είχε ακυρώσει εισιτήριο. Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του οχήματος ενώ αυτό βρισκόταν σε κίνηση.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.