Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά
Διασώστες του ΕΚΑΒ προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση
Συναγερμός σήμανε, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, στις αρχές των Χανίων, για έναν λουόμενο, πιθανότητα αλλοδαπό. Ο άνδρας περίπου 65 ετών είχε χάσει τις αισθήσεις του εντός της θάλασσας της Αγίας Μαρίνας.
Ο άνδρας ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στην παραλία, όπου διασώστες του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν άμεσα προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρά τις ενέργειες των διασωστών στην παραλία, ο άνδρας δεν είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο, με το οποίο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα αίτια θανάτου του άνδρα.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.