Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, με ηλεκτρικό πατίνι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα να συγκρούεται με δίκυκλο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύγκρουση σημειώθηκε στο ύψος της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 37, όταν το ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε με μηχανάκι, κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες.
Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, στο πατίνι επέβαιναν δύο άτομα, ενώ από τη σύγκρουση ένας από τους αναβάτες βρέθηκε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε.
Στο σημείο έφτασε μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη αναβάτη αλλά και αστυνομικοί για την καταγραφή του περιστατικού και τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, ενώ εξετάζονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.