Κλέφτης έσπασε τζαμαρία καταστήματος στα Σεπόλια με καπάκι φρεατίου, φορώντας για προστασία μία κουκούλα. Ο άνδρας κατάφερε να μπει και να αρπάξει χρήματα και αναψυκτικά.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής σε καφετέρια επί της οδού Βορείου Ηπείρου στα Σεπόλια. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, ο άνδρας χτυπούσε με μανία την τζαμαρία, αδιαφορώντας και για τα γυαλιά που πέφτουν επάνω του. Μπήκε εντός της καφετέριας και αφού άρπαξε χρήματα και αναψυκτικά τράπηκε σε φυγή.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είχε γίνει προσπάθεια διάρρηξης άλλες δύο φορές τις τελευταίες μέρες.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»