Εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο - Άνδρας έπεσε σε άδεια δεξαμενή νερού
Ο άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας άνδρας, που εργαζόταν σε οικοδομή στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Μαλεβιζίου, έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε μία άδεια δεξαμενή νερού, βάθους περίπου 3 μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο άνδρας διεκομίσθη λίγο μετά τις εννιά το πρωί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ΕΚΑΒ.
Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ, ενώ ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών