Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (22/6) στα Αραχωβίτικα της Πάτρας με δύο νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24news, ο οδηγός του δικύκλου, το οποίο κινούνταν στην περιοχή των Αραχωβιτίκων, στην παλαιά εθνική οδό στο ρεύμα προς Πάτρα, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυλή σπιτιού.
Από την σφοδρή πρόσκρουση έχασαν τη ζωή τους τόσο ο οδηγός όσο και ο συνεπιβάτης της μηχανής.
Οι δύο νεκροί είναι ηλικίας περίπου 18 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχαν πάει για μπάνιο στην περιοχή. Μάλιστα ο ένας πριν μερικές ημέρες είχε ολοκληρώσει τις Πανελλαδικές εξετάσεις που είχε πάρει μέρος.
Οι Αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.