Προληπτική εκκένωση του ανακτόρου της Κνωσού λόγω των ισχυρών ανέμων
Mετά τις 4 το απόγευμα, οι υπεύθυνοι θα αξιολογήσουν εκ νέου τις καιρικές συνθήκες και θα αποφασίσουν αν θα επιτραπεί η συνέχιση της λειτουργίας ή αν η αναστολή θα παραταθεί
Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Παρασκευή (16/5) - τουλάχιστον μέχρι τις 16:00- το ανάκτορο της Κνωσού, λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στο νησί από το πρωί.
Η απόφαση ελήφθη στη μία το μεσημέρι, με τους επισκέπτες που βρίσκονταν στο χώρο να απομακρύνονται με τη βοήθεια των εργαζομένων, χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα.
Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και πώς αυτές θα διαμορφωθούν τις επόμενες ώρες, θα αποφασιστεί τι θα γίνει μετά τις 16:00.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.