Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά στο σούπερ μάρκετ το 6 μηνών βρέφος που βρέθηκε στον Άλιμο
Στις εικόνες αποτυπώνεται ο άνδρας, την στιγμή που κρατά το βρέφος μέσα στο κατάστημα - Η γιαγιά του βρέφους κρίθηκε ένοχη και θα παραμείνει στη φυλακή για 3 μήνες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που, όπως ισχυρίστηκε 43χρονη γιαγιά του, που είναι Ρομά, χθες απήγαγε ένα βρέφος μέσα από σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια και το άφησε αργότερα στον Αλιμο, δίπλα σε κάδους σκουπιδιών.
Ο λόγος για έναν μελαχρινό άνδρα, 35 με 40 ετών που αναζητείται. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται ο άνδρας την στιγμή που κρατά το βρέφος μέσα στο κατάστημα, αλλά και η γιαγιά του που αρχικά φαίνεται να κρατά εκείνη αγκαλιά το παιδί και να συνομιλεί με τον άνδρα που στη συνέχεια η ίδια κατήγγειλε πως το απήγαγε.
Όπως κατήγγειλε η γιαγιά του παιδιού στις Αρχές, ο άνδρας την προσέγγισε, της ζήτησε να μπουν στο σούπερ μάρκετ προκειμένου να της αγοράσει πράγματα για το παιδί, εκείνη του έδωσε το παιδί και τότε εκείνος το πήρε και εξαφανίσθηκε. Τελικά το παιδί εντοπίστηκε κάποιες ώρες αργότερα από πολίτη στον Άλιμο.
Την απόφαση έλαβε το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε η γυναίκα κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλλε στην κατηγορούμενη συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών, όμως διέταξε την μερική έκτιση της ποινής, την οποία όρισε στους τρεις μήνες. Αντίθετα, το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή του υπολοίπου της ποινής για μια τριετία.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.