Ηράκλειο: Καρέ-καρέ οι στιγμές τρόμου που έζησε ο υπάλληλος περιπτέρου όταν ο ληστής του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό
Ο δράστης μπήκε στο περίπτερο χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του
Σοκ προκαλεί το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του περιπτέρου στην περιοχή του Γιοφύρου, στο Ηράκλειο, όπου λίγο πριν τις 6 το πρωί της Τρίτης σημειώθηκε ένοπλη ληστεία.
Το βίντεο δείχνει καρέ-καρέ τις στιγμές τρόμου που πέρασε ο υπάλληλος στα χέρια του αδίστακτου άνδρα, που έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του νεαρού εργαζόμενου για να πάρει τις εισπράξεις.
Δείτε βίντεο:
Στο υλικό, που βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών, καταγράφεται καθαρά το πρόσωπο του δράστη, ο οποίος μπήκε στο περίπτερο χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.