Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε σε podcast του Κύπριου ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, για την ζωή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της δικτατορίας. Όπως είπε, είχε έντονη αντιδικτατορική δράση και για αυτό είχε συλληφθεί και είχε φυλακιστεί για σύσταση συμμορίας.
Όπως είπε, σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές του στις ΗΠΑ, αλλά η χούντα δεν του έδωσε διαβατήριο. Αναφέρθηκε επίσης στην εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο το 1973 και στην πρόταση που του έγινε να γίνει μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, την οποία αρνήθηκε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η χούντα τον καταζητούσε και επί δύο μήνες κρυβόταν. Αναφέρθηκε επίσης στην πολιτική του φράση κατά την μεταπολίτευση συμμετέχοντας σε κινητοποιήσεις.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.