Στόχος βανδάλων έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή ο Λευκός Πύργος.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, άγνωστοι έγραψαν με κίτρινο χρώμα τέσσερα γράμματα πάνω στο εμβληματικό μνημείο της Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί και υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης. Η αποκατάσταση, όμως, αποτελεί μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, καθώς απαιτείται ειδικός χειρισμός, ώστε να μην φθαρεί το πέτρινο υλικό του μνημείου.
Σύμφωνα με το theopinion.gr που κατέγραψε τις εικόνες, βανδαλισμός του Λευκού Πύργου είχε σημειωθεί ξανά πριν από περίπου 10 χρόνια όταν άγνωστοι είχαν γράψει σύνθημα με μαύρα γράμματα.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.