Λαμία: Μητέρα ανήλικης μαθήτριας κατήγγειλε ότι η κόρη της βιάστηκε από 20χρονο
Ο αλβανικής καταγωγής δράστης φέρεται να παρέσυρε την κοπέλα το προηγούμενο Σάββατο και να προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της
Μια σοβαρή καταγγελία ασέλγειας σε βάροςανήλικης μαθήτριας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της Λαμίας το τελευταίο 24ωρο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το κορίτσι φέρεται να εξομολογήθηκε στη μητέρα της την Τετάρτη (2/4/25) ότι, 20χρονος, Αλβανικής υπηκοότητας, την παρέσυρε το προηγούμενο Σάββατο και προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.
Την ίδια ημέρα η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, που ανέλαβε την προανάκριση. Το περιστατικό ερευνάται από τις τοπικές Αρχές, ωστόσο, παραμένει άγνωστο, εάν έχει γίνει ήδη κάποια σύλληψη.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών