Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/1) στο 1ο χιλιόμετρο της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 65χρονου άνδρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:30 όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 65χρονος, εξετράπη της πορείας του και σε προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άνδρα.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.