Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/1) στο 1ο χιλιόμετρο της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 65χρονου άνδρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:30 όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 65χρονος, εξετράπη της πορείας του και σε προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άνδρα.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί