Όλα ξεκίνησαν στις 6 το πρωί της Τρίτης όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην οδό Αηδόνων και κατέβηκε 10 σκαλοπάτια. Στη συνέχεια έστριψε αριστερά, κατάφερε να περάσει ανάμεσα από ένα παγκάκι και μία κολώνα της ΔΕΗ, ελπίζοντας πως βρήκε διέξοδο.
Ωστόσο, ο οδηγός συνάντησε μπροστά του 40 σκαλοπάτια ακόμα και αποφάσισε να τραβήξει χειρόφρενο. Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR: «Ήταν μεθυσμένος, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Αν κατέβαινε και άλλο θα μπορούσε να έχει σκοτώσει κόσμο που περνάει από εδώ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6q3h5smk0zl)
Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και συνελήφθη από τις Αρχές. Στη συνέχεια ένας γερανός ανέλαβε να τραβήξει το όχημα από το σημείο.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.