Τις δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας
Τροχαίο ατύχημαμε δύο τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου στις στροφές στο Καστρί, στο ύψος του Παλιουρίου.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Lamia Report, δύο I.X. συγκρούστηκαν, ενώ κινούνταν αντίθετα μεταξύ τους. Το ένα όχημα οδηγούσε μία 60χρονη, ενώ στο άλλο όχημα επέβαινε ένας άνδρας και δύο γυναίκες, οι οποίες τραυματίστηκαν ελαφρά από τη σύγκρουση.
Αρχικά, εκφράστηκαν φόβοι για εγκλωβισμό των επιβατών του δευτέρου οχήματος και κινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία, ωστόσο δε χρειάστηκε να επέμβουν.
Τις δύο γυναίκες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών