ΕΣΥ: Σε ποιο νοσοκομείο της χώρας γίνονται όλα ψηφιακά
Τα νοσοκομεία της 3ης και 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας εκτός από την αποζημίωσή τους με βάση το παραγόμενο έργο, διασυνδέονται και με τον ΕΟΠΥΥ με όλα τα περιστατικά, τις πράξεις, τις εξετάσεις να παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο
Real time «επικοινωνία» με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) αποκτούν σταδιακά τα νοσοκομεία της 3ης και 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ώστε να ακολουθήσει το σύνολο της χώρας. Στο πλαίσιο του νέου συστήματος καταγραφής και κοστολόγησης περιστατικών (DRG), ο ΕΟΠΥΥ ελέγχει σε πραγματικό χρόνο όλες τις υποβολές που πραγματοποιούν τα νοσοκομεία (πρακτικά χειρουργείου, ιατρικές αναφορές, πορεία νοσηλείας). Μάλιστα, το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας είναι το πρώτο στη νέα αυτή … ψηφιακή πραγματικότητα και ο κάθε γιατρός «ακολουθεί» τον ασθενή του μέσω εγγράφων και ηλεκτρονικών καταχωρήσεων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ygeiamou.gr, με τον ΕΟΠΥΥ έχουν διασυνδεθεί τα νοσοκομεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και στο επόμενο διάστημα θα συνδεθούν και αυτά της 7ης ΥΠΕ. Υπολογίζεται ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα νοσοκομεία της χώρας μας έχουν διασυνδεθεί με το ΚΕΤΕΚΝΥ (Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών) – Ελληνικό Ινστιτούτο DRG. Το ΚΕΤΕΚΝΥ λαμβάνει δεδομένα για το ιατρικό, λειτουργικό και οικονομικό περιβάλλον των νοσοκομείων. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την κωδικοποίηση (ιατρικές πληροφορίες περιστατικών / κλινική αποτελεσματικότητα) και την κοστολόγηση (τιμολόγηση / έσοδα) των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.