Το βράδυ της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου, την ώρα που στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Βόλου, βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση με δεκάδες ανθρώπους, λίγα μόλις μέτρα πιο μακριά, ένας άντρας νεαρής ηλικίας σκότωσε με μαχαίρι ένα γατάκι.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο gegonota.news, το γατάκι κοιμόταν στο πεζοδρόμιο, σχεδόν έξω από το γραφείο παραπόνων του δήμου Βόλου, όταν ο άνδρας φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε το ζώο και μετά εξαφανίστηκε μέσα σε δευτερόλεπτα.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που σκότωσε σκύλο πριν λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή.
Ο δράστης φορούσε αθλητικά ρούχα, μπλούζα με κουκούλα και καπέλο επάνω από την κουκούλα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.
Η αστυνομία ενημερώθηκε και ξεκίνησε η συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από επιχειρήσεις και καταστήματα στο κέντρο του Βόλου.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.