Άγριος καβγάς ξέσπασε εν ώρα εργασίας ανάμεσα σε δύο αλλοδαπούς οικοδόμους στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.
Μάλιστα αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα εργαλεία της δουλειάς τους, χτυπώντας ο ένας με σφυρί και ο άλλος με σκεπάρνι.
Πρόκειται για έναν 40χρονο από την Αλβανία και έναν 35χρονο από την Παλαιστίνη, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά και οι δύο στο κεφάλι, αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και για τους δύο.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.