Με χειροπέδες κατέληξε ένας 31χρόνος που, τα ξημερώματα της Πέμπτης, «μπούκαρε» με μαχαίρι σε καταστήματα καφέ - ψιλικών στη Θεσσαλονίκη.
Ο άνδρας εισέβαλε σε κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου επιχείρησε να πάρει τα χρήματα από το ταμείο, χωρίς να τα καταφέρει.
Σε δεύτερη περίπτωση, μπήκε σε άλλο κατάστημα ψιλικών καταφέρνοντας να αρπάξει 790 ευρώ, ωστόσο αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και προχώρησαν στη σύλληψή του.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.