Περιστατικό απειλής με όπλο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον κάμπο της Κεστρίνης στη Θεσπρωτία, όταν άνδρας ανέφερε στο ΑΤ Ηγουμενίτσας ότι γείτονάς τον απείλησε με όπλο.
Οι δύο άντρες, που έχουν χωράφια στην περιοχή, φέρεται να είχαν συχνές και έντονες διαμάχες. Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη, διαπιστώνοντας ότι το όπλο ήταν άδειο και δεν υπήρχαν κάλυκες, γεγονός που υποδεικνύει ότι χρησιμοποιήθηκε για εκφοβισμό.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο μεταξύ των δύο γειτόνων, καθώς πριν δύο μήνες ο συλληφθείς είχε χτυπήσει τον ίδιο γείτονα με πέτρα στο κεφάλι, περιστατικό για το οποίο επίσης είχε συλληφθεί, μετά από μήνυση που είχε υποβάλει ο παθών.
Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.