Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα 52 ετών σε τροχαίοστα Γιάννενα όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της που κινούταν στην Εγνατία Οδό και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.
Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου (14.9.2024) στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Τύριας στα Γιάννενα. Η οδηγός κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει στις μπάρες. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο 20χρονος γιος της γυναίκας.
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 20χρονος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική. Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.