Μία 15χρονη έχασε τη ζωή της και η συνομήλικη φίλη της τραυματίστηκε, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στην εθνική οδό Γέφυρας Κήπων - Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο 15χρονες.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η ανήλικη επιβάτιδα του δικύκλου, ενώ η οδηγός υπέστη τραύματα και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται.
Η προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.