«Λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στην περιοχή των σφαγείων, όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, βάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση του Δήμου, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση και μετά από σχετικές παραβάσεις που βεβαιώθηκαν για τον ίδιο λόγο το προηγούμενο διάστημα.
Την απόφαση για τη σφράγιση του χώρου, η οποία αναμένεται να γίνει την Τρίτη 11 Ιουνίου, έλαβε ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών, Παντελής Καζαντζίδης, «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση». Σημειώνεται ότι η απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση.
Η πρεμιέρα της Πάολας στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης είχε γίνει στις 24 Μαΐου και οι εμφανίσεις της γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»