Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ όταν μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, παρέσυρε δύο πεζούς στην Τσιμισκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και τα τέσσερα άτομα.
Οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ και οι τέσσερις τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους με τη τροχαία να διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.