Σε κάδο απορριμάτων πέταξε μία 69χρονη τέσσερα κουταβάκια στη Νέα Ιωνία.
Κάτοικος της περιοχής άκουσε το κλάμα των νεογέννητων κουταβιών, ενημέρωσε φιλοζωική που παρέλαβε τα ζωάκια, και φροντίζει τα τρία από τα αδελφάκια, καθώς το τέταρτο πέθανε μετά από λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κάτοικος που βρήκε τα σκυλάκια στον κάδο, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Αστυνομικοί, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, ταυτοποίησαν την 69χρονη γυναίκα, η οποία ομολόγησε πως πέταξε τα κουτάβια στα σκουπίδια και ισχυρίστηκε πως το έκανε γιατί δεν μπορούσε να τα περιθάλψει.
Δείτε βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0kxl4ksoffd)
Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 120.000 ευρώ. Η δικογραφία ανατέθηκε από την Εισαγγελία σε αρμόδιο Ανακριτή.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000