Λεωφόρος Ποσειδώνος: Νεαρός γαντζώθηκε στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου - Τι λέει ο οδηγός

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Νεαρός γαντζώθηκε στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου - Τι λέει ο οδηγός

Ο οδηγός του ΙΧ υποστηρίζει πως ο νεαρός πήδηξε ξαφνικά πάνω στο όχημα και του είναι άγνωστος - «Τον κατέβασα, παίξαμε μπουνίδια και μετά τα βρήκαμε, πλάκα έκανε»

posidonos
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας νεαρός να είναι στην οροφή ενός αυτοκινήτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος ενώ αυτό κινείται.

Ο νεαρός φαίνεται να έχει ανοίξει τα χέρια του και να κρατιέται από το πάνω μέρος των μπροστινών πορτών. Από πίσω, εξέχουν τα πόδια του δεξιά και αριστερά. Το βίντεο μετέδωσε το Mega και η εκπομπή Live News, αναφέροντας ότι πρόκειται για το επικίνδυνο challenge «car surfing» κατά το οποίο νεαροί ρισκάρουν τη ζωή τους για ένα βίντεο στα social. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εκπομπή, οι οδηγοί των υπόλοιπων οχημάτων κοιτούσαν άναυδοι, καθώς δεν πίστευαν πως αυτό συμβαίνει στα αλήθεια.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d09qm3nxxcq1)


«Ένας τρελός πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητό μου»

Στην εκπομπή μίλησε ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι ο άνθρωπος που φαίνεται να είναι γαντζωμένος πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου ήταν ένας… περαστικός που πήδηξε ξαφνικά πάνω στο όχημα, προσθέτοντας επίσης, ότι του είναι παντελώς άγνωστος και πως αιφνιδίασε και τον ίδιο.

«Βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει. Εγώ άκουσα ένα ''μπαμ'' και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω. Το παιδί δεν το ξέραμε και βγήκε από ένα αμάξι τέλος πάντων και ανέβηκε στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση», δήλωσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε επίσης, πως συνέχισε να οδηγεί κανονικά το όχημα για να μην τρακάρουν, μέχρι να μπορέσει να κάνει στην άκρη και να κατέβει ο άγνωστος, όπως ισχυρίζεται, νεαρός. «Πηγαίναμε και σιγά για να πάω δίπλα να παρκάρω, να τον σταματήσω, δεν το ξέραμε το παλικάρι. Μετά τον κατέβασα δίπλα και παίξαμε όλοι σφαλιάρες. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι. Το παλικάρι δεν το ξέραμε και ανέβηκε σε εμάς, μετά τον κατέβασα και παίξαμε και μπουνίδια. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι, πλάκα έκανε».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Το προφίλ του 39χρονου που σκότωσε την Κυριακή – Βίαιος, ασυγκράτητος και επικίνδυνος

Φωτιά μετά από έκρηξη σε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη - 29 νεκροί και ένας τραυματίας

Στιγμές τρόμου σε χιονοδρομικό της Ιταλίας - Τα λιφτ κοντεύουν να αναποδογυρίσουν από τους θυελλώδεις ανέμους, βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης