Πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου του Phantom Μάριου Τουρούτσικα: Δεν φοβόταν να πεθάνει για την πατρίδα
Έχασε τη ζωή του στις 30 Ιανουαρίου του 2023, όταν το διθέσιο αεροσκάφος του, τύπου Phantom, συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας - Όνειρό του από παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος
«Δεν μπορώ έναν χρόνο μετά να αντιμετωπίσω το γεγονός»... Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του 29χρονου πιλότου Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στις 30 Ιανουαρίου του 2023, όταν το διθέσιο αεροσκάφος του, τύπου Phantom, συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.
Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το όνειρό του από παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος.
Δύο χρόνια πριν, ο Μάριος Τουρούτσικας πετούσε στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.
Σήμερα ο πατέρας του, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε: «Του άρεσε ιδιαίτερα να πετά την ημέρα της παρέλασης. Το 2023 θυσιάστηκαν για την πατρίδα πέντε πιλότοι. Μου είχε πει ότι δεν φοβόταν να πεθάνει».
«Οι πιλότοι έχουν μια ψυχική ταύτιση και με τη σημαία και με την ιδέα της πατρίδας» συμπλήρωσε.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.